Om Hammer

Hammer filosofi

HAMMER - stabilitet, funktionalitet og pålidelighed fra Østrig.

Siden 1997 fremstiller Hammer kvalitet og værdifulde og overkommelige træbearbejdningsmaskiner til håndværk og erhverv. Modellerne, der er specielt fremstillet til denne kundegruppe, fremstilles i udstyrsvarianterne basic, winner og perform og har værdifulde løsninger til de mest forskellige krav. Både den passionerede træbearbejder og den krævende bruger kan finde en pålidelig maskine til præcis træbearbejdning hos Hammer.

Hammer i portræt

Hammer træbearbejdningsmaskiner blev for første gang præsenteret på Innsbruck efterårsmesse i 1997. Med fantastiske produktløsninger og enestående maskinkoncepter i denne klasse, skiller de førsteklasses og alligevel prisbillige maskiner ud fra billige produkter fra Østen.

Med de i mellemtiden 20 modeller, fremstillet i Østrig, høvle, formatrundsave, fræsere, bore- rundsave- rundsave/fræsere eller 5 funktions kombimaskiner foruden omfangsrige udstyrsmuligheder der er tilpasset de stigende krav til moderne træbearbejdning og en modelrække, der er yderligere udbygget.

Hvorfor Hammer?

Med Hammer maskiner får du en omfangsrig pakke af usædvanlige ekstra funktioner og konkurrenceløse tjenesteydelser.

 • Rådgivningskompetence:
  Faglig rådgivning og tillid fra første minut!
 • Forarbejdningskvalitet:
  Moderne produktionsteknologi og strenge produktionsstandarder garanteret af den bedste maskinbygge kvalitet.
 • Top-Service:
  Kvalificeret kundebetjening og servicemedarbejdere i nærheden af dig sikrer hurtig hjælp til din Hammer, når det er nødvendigt.
 • Kvalitet uden risiko:
  Originale reservedele til den bedste pris og årelang gavn af din investering, langfristet garanti for levering af reservedele.
 • Enkel, hurtig og garanteret til den bedste pris - i vores online shop
  24 timer - 7 dage i ugen.
 • Lager og logistik - levering med det samme:
  Vi sikrer os at varen er til rådighed og en gnidningsløs levering af reservedele til din produktion.